Yritys

MAGIC AUTOMATION

Magic Automation on ihmis- ja asiakaslähtöinen ohjelmistorobotiikkayritys, joka on olemassa palvellakseen asiakkaitaan aidosti yksilöllisellä otteella. Me tarjoamme ihmisten elämää helpottavia ratkaisuja.

Lue lisää
Lue lisää

Magic Automation

MARPAN KOKOINEN OHJELMISTO­ROBOTIIKKA­YRITYS

Magic Automationin ohjelmistorobotti MA-RPA, eli tuttavallisemmin Marppa – syntyi aidosta tarpeesta, koska tylsää ja turhaa rutiinityötä on jokaisella työpaikalla. Kirjaamista, raportointia, dokumentaatiota, tarkistamista ja aikatauluttamista. Nämä työt vievät aikaa ja niissä on inhimillisen virheen mahdollisuus.

Magic Cloudin ja Fiscales Oy:n avainhenkilöt ovat marraskuussa 2018 perustaneet Magic Automation Oy:n, joka automatisoi rutiinityöt ja vapauttaa ihmiset tekemään esimerkiksi tuottavia ja mielekkäämpiä luovan ajattelun töitä.

”Yritysidean äiti, hallituksen puheenjohtaja Erja Valtare havahtui tilintarkastusasiakkaansa työlääseen ja asiakasta työllistävään prosessiin. Päädyimme tutkimaan puuduttavan rutiinityön automatisointia ja havaitsimme, että tällaiset toimintatavat voidaan hyvin kevyillä toimenpiteillä siirtää tekoälyn hoidettaviksi”

Rekry

TÖIHIN MAGIC AUTOMATIONILLE?

Haluaisitko työskennellä rennossa mutta kunnianhimoisessa kotimaisessa RPA-alan yrityksessä ja olla mukana loihtimassa uusia työtehtäviä Marpalle erilaisine oheisratkaisuineen? Olemme aina kiinnostuneita pätevistä tekijöistä, jotka ymmärtävät ohjelmistorobotiikan päälle.
  Lisää CV


  Säilytämme hakemuksia järjestelmässä 12 kuukautta. Jos haluat hakemuksesi poistettavan ennen tätä, ota meihin yhteyttä. Lue lisää rekisteriselosteistamme

  Yhteydenottolomake

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

  Tampereelta käsin toimiva Magic Automation Oy palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti. Ohjelmistorobottimme Marppa hoitaa! Haluaisitko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!

   Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Magic Automation Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

   Lue lisää rekisteriselosteistamme

   Magic Automation Oy

   YHTEYS­TIEDOT

   Hallituskatu 8 FI-33200 TAMPERE 010 328 4705 asiakaspalvelu@magicautomation.fi Y-tunnus: 2952223-2